Altındağ 15 Temmuz Anaokulu
BAŞPINAR MAH. 1669 CAD. ALTINDAĞ 15 TEMMUZ ORTAOKULI NO 7 ALTINDAĞ / ANKARA
0 (312) 504 9624

VİZYON

*- Atatürkçü, Atatürk ilke ve inkılaplarını tanıyan, *- Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Milli kültürle bezenmiş, değişim ve gelişime açık olan, *- Başarıda sınır tanımayan, *- Kendine güvenen, eleştirel, sorgulayıcı, sosyal ve düşünsel yönden kendini geliştirmiş bireyler yetiştirmek.

MİSYON

*- Türk milli eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; *- Atatürk ilke ve inkılaplarını özümseyen, *- Sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkarıp bunları geliştirmesini bilen, *- Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *- Kendini her yönden yetiştirmesini bilen, *- Çağın getirmiş olduğu yeniliklere ayak uyduran, *- Demokratik, yenilikçi ve araştıran bireylerin yetişmesi için uygun bir okul ortamı oluşturmak ve bunun için her türlü olanakları sağlamak.

BAŞARILAR

OKULUMUZ ANA OKULU 2021- 2022 Öğrenim yılında E-Twinning projesi kalite etiketi almıştır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Kalorifer [Doğal Gazlı]

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulus Atatürk Heykeline 12km

Yerleşim Yeri Bilgisi

BAŞPINAR MAH. 1669 CAD. ALTINDAĞ 15 TEMMUZ ORTAOKULI BLOK NO 7 ALTINDAĞ / ANKARA

Okulumuzda 3 Derslik bulunmaktadır.

E-twinning ,Sıfır Atık Projeleri.

Diğer Hususlar

Okulumuzda 2021 yılında zenginleştirimiş kütüphanemiz faliyete geçmiş olup kitap sayısı 3670 adettir.